foto

Ilona Knobbe

  • nar. 10.2.1948 (71 let)
    Leipzig, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Raw Data
1997 Schimanski: Eskadra (TV film)
1991 Rest, der bleibt, Der (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Allianz für Knete (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Katharina (TV film)
Restaurant 'Zur letzten Hoffnung'
1988 Kalte Duschen (TV film)
1987 Annoncenglück

TV seriály

1997 Schimanski (TV seriál)
1988 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Rosi fehlt (E122)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky