foto

Walter Spiske

  • nar. 1931

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Vrah v tobě (TV film)
1999 Wilsberg und die Tote im See (TV film)
1998 Helden und andere Feiglinge
1997 Schimanski: Nadoraz (TV film)
1996 Nebezpečné věno
1995 Kommt Mausi raus?! (TV film)
Man(n) sucht Frau (TV film)
Nich' mit Leo
1993 Maus und Katz (TV film)
1991 Der Einbruch (TV film)
1977 Planübung (TV film)
Rückfälle (TV film)
1974 Tatort - Acht Jahre später (TV film)
1972 Tatort - Kressin und der Mann mit dem gelben Koffer (TV film)
1971 Der Fall Jägerstätter (TV film)
1967 Kriminalmuseum - Das Amulett (TV film)

TV seriály

2004 Ina & Leo (TV seriál)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
2002 Der Tod ist kein Beinbruch (TV seriál)
2001 Kumpáni (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
Tanja (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 MS Franziska (TV seriál)
Wenn die Liebe hinfällt (TV seriál)
1976 Die Affäre Lerouge (TV seriál)
1973 Frühbesprechung (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Dokumentární

1990 Fritz Haarmann und Theodor Lessing - Zwei deutsche Schicksale (TV film)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace