foto

Ecki Ziedrich

  • nar. 7.11.1951 (69 let)
    Tarup, Schleswig-Holstein, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Heilstätten
2014 Marie Brand und das Mädchen im Ring
2011 Marie Brand und der Sündenfall (TV film)
Marie Brand und die letzte Fahrt (TV film)
2009 Marie Brand und die Nacht der Vergeltung (TV film)
2002 Verhexte Hochzeit (TV film)
2001 Rudé pírko smrti (TV film)
1999 Bangkok - Ein Mädchen verschwindet (TV film)
Cena za rozkoš (TV film)
Die Hohe Kunst des Seitensprungs (TV film)
1997 Vergewaltigt - Die Wahrheit und andere Lügen (TV film)
Vražedné léto (TV film)
1996 Nadine, nackt im Bistro (TV film)
Tresko (TV film)
1995 Ich, der Boß (TV film)
Mord an der roten Rita (TV film)
1990 Cafe Europa
1989 Singles (TV film)
1985 Der Callboy

TV seriály

2019 Wilsberg (TV seriál)
Schutzengel (E65)
2018 Wilsberg (TV seriál)
Prognose Mord (E59)
2016 Wilsberg (TV seriál)
Tod im Supermarkt (E50)
2013 Wilsberg (TV seriál)
Gegen den Strom (E39)
Die Entführung (E37)
2011 Wilsberg (TV seriál)
Tote Hose (E32)
2010 Wilsberg (TV seriál)
Gefahr im Verzug (E29)
2009 Wilsberg (TV seriál)
Oh du tödliche… (E28)
2008 Wilsberg (TV seriál)
Filmriss (E22)
2007 Wilsberg (TV seriál)
Die Wiedertäufer (E20)
2006 Wilsberg (TV seriál)
Callgirls (E16)
1999 Jets - Život na hraně (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1996 Nadine, nackt im Bistro (TV film)
1995 Mord an der roten Rita (TV film)
1989 Singles (TV film)

TV seriály

1995 Zoff und Zärtlichkeit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky