foto

Boris Salchow

  • nar. 1973
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 The Impossible Joy
Wilsberg - Alle Jahre wieder (TV film)
2016 Nur nicht aufregen! (TV film)
2008 Nulová šance
2002 Smrtelné vydírání (TV film)
1999 Hamburk - město strachu (TV film)
Život za život (TV film)

TV seriály

2002 Highspeed - Die Ledercops (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)

Dokumentární

2012 Deutschland von oben
1982 Terra X (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace