foto

Boris Salchow

  • nar. 1973
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 The Impossible Joy
2016 Nur nicht aufregen! (TV film)
2008 Nulová šance
2002 Smrtelné vydírání (TV film)
1999 Hamburk - město strachu (TV film)
Život za život (TV film)

TV seriály

2017 Wilsberg (TV seriál)
Alle Jahre wieder (E57)
2002 Highspeed - Die Ledercops (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)

Dokumentární

2018 Rusko z výšky (TV seriál)
2012 Deutschland von oben
1982 Terra X (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky