foto

Burt Weinshanker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Königin der Nacht (TV film)
2006 Hunde haben kurze Beine (TV film)
Podivné experimenty
2005 Mein Vater und ich (TV film)
2002 Der Liebe entgegen (TV film)
1999 JETS - Život na hraně (TV film)
1998 Sperling und die Tote aus Vilnius (TV film)
1994 Moondance
Mário a kouzelník

TV seriály

1999 Jets - Život na hraně (TV seriál)
1997 Die Gang (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky