foto

Jason Horwitch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Evel Knievel (TV film)
2003 Akta Pentagon (TV film)
2002 Souboj o vše (TV film)
1998 Graceland

TV seriály

2018 Impulse (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Berlínská mise (TV seriál)
Aut Concilio Aut Ense (S03E01)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 71 (S06E06)
Chapter 70 (S06E05)
2016 Luke Cage (TV seriál)
Take It Personal (S01E10)
Just to Get a Rep (S01E05)
2012 Policajti z L. A. (TV seriál)
Risk (S04E09)
Community (S04E03)
2010 Rubicon (TV seriál)
Gone in the Teeth (E01)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace