foto

Tony Barwick

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Space Police (TV film)
1981 Revenge of the Mysterons from Mars (TV film)
1980 Captain Scarlet vs. the Mysterons (TV film)

TV seriály

1983 Profesionálové (TV seriál)
Muž jménem Quinn (S05E10)
1982 Profesionálové (TV seriál)
Válka agentů (S05E06)
1976 Space: 1999 (TV seriál)
The AB Chrysalis (S02E12)
One Moment of Humanity (S02E04)
1972 The Pathfinders (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
Nuisance Value (E18)
1971 The Persuaders! (TV seriál)
Element of Risk (E15)
1970 UFO (TV seriál)
1969 The Secret Service (TV seriál)
1968 Joe 90 (TV seriál)
1966 Captain Scarlet and the Mysterons (TV seriál)
1965 Zlo nemá šanci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace