foto

Neslihan Yeldan

  • nar. 25.2.1969 (50 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Deliormanli
2014 Karinca Kapani
2011 Vücut
2010 Veda
2006 Kabuslar Evi: Onlara Dokunmak (TV film)
2005 Divoká jízda na létajícím koberci
2000 Kırık Zar (TV film)
1999 Figüran (TV film)
1998 Kaçıklık Diploması
1994 Kare As (TV film)
1991 Ateş Üstünde Yürümek

TV seriály

2019 İstanbullu Gelin (TV seriál)
Episode 34 (S03E34)
Episode 33 (S03E33)
Episode 32 (S03E32)
další epizody (19)
2018 İstanbullu Gelin (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
další epizody (36)
2017 İstanbullu Gelin (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (32)
2016 Arkadaşlar İyidir (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2014 Kiraz Mevsimi (TV seriál)
2013 Saklı Kalan (TV seriál)
2011 Bir Kadın Tanıdım (TV seriál)
Kuzey Güney (TV seriál)
2010 Dürüye'nin Güğümleri (TV seriál)
2008 Peri Masalı (TV seriál)
2007 Kavak Yelleri (TV seriál)
2006 Bir Demet Tiyatro (TV seriál)
Sahte Prenses (TV seriál)
2004 Dişi Kuş (TV seriál)
Herşey Yolunda (TV seriál)
Sahra (TV seriál)
2003 Yuvam Yıkılmasın (TV seriál)
Şapkadan Babam Çıktı (TV seriál)
2002 Vaka-i Zaptiye (TV seriál)
2000 Güneş Yanıkları (TV seriál)
1999 Deli yürek (TV seriál)
Köstebek (TV seriál)
1998 Ruhsar (TV seriál)
1996 Tatlı Kaçıklar (TV seriál)
1995 Sahte dünyalar (TV seriál)
1993 Bir demet tiyatro (TV seriál)
Yaz Evi (TV seriál)
1989 Şeytanın Kurbanları (TV seriál)

Video kompilace

2003 Bana Bir Şeyhler Oluyor (video kompilace)
1999 Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? (video kompilace)
1990 Soyut Padişah (video kompilace)

Host

TV pořady

2013 Makina Kafa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky