foto

Kaan Urgancıoğlu

  • nar. 8.5.1981 (38 let)
    Izmir, Aegean Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Uzaklarda Arama
2014 Panzehir
2010 Büşra
Peşpeşe
2008 Son ders
2006 İlk Aşk

TV seriály

2020 Aşk 101 (TV seriál)
2018 Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
Sources and Methods (S01E06)
End of Honor (S01E05)
2015 Kara Sevda (TV seriál)
2014 Filinta (TV seriál)
2013 A.Ş.K. (TV seriál)
2012 Acayip Hikayeler (TV seriál)
Düşman Kardeşler (TV seriál)
Son (TV seriál)
2011 Bir Ömür Yetmez (TV seriál)
Leyla ile Mecnun (TV seriál)
Hayal Kırıklıkları Müzesi (S02E15)
İllüzyon Nasıl Ki Bir Göz Yanılmasıysa, Aşk da Bir Gönül Yanılmasıdır (S02E09)
Baz İstasyonu (S02E08)
další epizody (9)
2010 Dürüye'nin Güğümleri (TV seriál)
2009 Ayrılık (TV seriál)
2008 Canim ailem (TV seriál)
Limon Ağacı (TV seriál)
2007 Tutsak (TV seriál)
2006 Ah Polis Olsam (TV seriál)
Azap Yolu (TV seriál)
Gülpare (TV seriál)
2005 Seni Çok Özledim (TV seriál)
Sessiz Gece (TV seriál)
Yeniden Çalıkuşu (TV seriál)
2004 Avrupa Yakası (TV seriál)
2003 Kampüsistan (TV seriál)
2002 Karaoğlan (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Makina Kafa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky