foto

Pamela Kosh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Superman vs. Elita
2001 Super finta
1996 Sweet Temptation (TV film)
1989 Dovolená bez návratu (TV film)
1968 Star!

TV seriály

2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Holoubek (S01E04)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Sháním práci (S02E22)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Tak už to víš (S04E01)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde do nemocnice (S05E16)
2006 Courting Alex (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Major Disturbance (S09E04)
Buggie Nights (S08E15)
Pohotovost (TV seriál)
Rodičovství (S13E04)
2005 Life on a Stick (TV seriál)
Thick and Thin (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Bob (S05E08)
Dva z Queensu (TV seriál)
Vocal Discord (S08E02)
Van, Go (S07E18)
2004 Dva z Queensu (TV seriál)
Icky Shuffle (S06E23)
2003 Dva z Queensu (TV seriál)
Dreading Vows (S06E04)
2002 Dva z Queensu (TV seriál)
Mentalo Case (S05E11)
Flash Photography (S05E08)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Tak málo času (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Pregnant Pause: Part 2 (S03E25)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
První den v Chiltonu (S01E02)
1999 Providence (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Černá magie (S02E06)
1997 Knight Rider tým (TV seriál)
USA High (TV seriál)
Union Square (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1995 Kirk (TV seriál)
Ned a Stacey (TV seriál)
The Crew (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Dobrodružství padoucha a uličnice (S03E07)
1994 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Všechno dobré... (S07E25)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Vánoční příběh (S02E11)
Volání srdce (S02E07)
Kam patříme (S02E06)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Šíp času 2/2 (S06E01)
1991 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
A ještě jednou (S04E19)
1990 The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
Saved by the Bell (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Fiddler on the Ropes (S04E18)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 To je vražda, napsala (TV seriál)
Rodinné zatížení (S04E06)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Mama's Family (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky