foto

Pat McNamara

  • nar. 22.7.1933 (85 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Thru: The Hereafter Remains Unknown
2002 Guru
Prach a popel
1999 Instinkt
Klub rváčů
Vzpoura v Port Chicagu (TV film)
1997 Proč právě já?
The Last Time I Committed Suicide
1996 Cesta do města
Spáči
1995 Zoja (TV film)
1994 Návrat Cagneyové a Laceyové (TV film)
Pátrání po Jednookém Jimovi
1992 Claude
1991 Cabinet of Dr. Ramirez, The
Mlčení jehňátek
1990 Sestup Orfeův (TV film)
1989 Opři se o mě
1987 Dítě štěstěny
1985 Brass (TV film)
Chorus Line
Stone Pillow (TV film)
1984 Last of the Great Survivors (TV film)
Zločiny z vášně
1983 I Want to Live (TV film)
Létající oko
Prototyp (TV film)
1982 Pod dohledem (TV film)
Připoutejte se, prosím! 2
Vyzvání k souboji
1981 Revenge of the Gray Gang (TV film)
1980 Windows
1979 Crisis in Mid-air (TV film)
Hollow Image (TV film)
Poslední slovo
1978 V zajetí rytmu
1977 Life and Assassination of the Kingfish, The (TV film)
1976 Na černé listině
1975 Dead Man on the Run (TV film)

TV seriály

2000 Beat, The (TV seriál)
1997 413 Hope St. (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Oz (TV seriál)
1996 Policie New York (TV seriál)
A Death in the Family (S03E20)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1990 Against the Law (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
1983 At Ease (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
The Devlin Connection (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Hrdinové (S10E19)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
1977 Soap (TV seriál)
1976 The Adams Chronicles (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace