foto

Adelheid Arndt

  • nar. 3.1.1952 (67 let)
    Heidelberg, Baden, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Vzhůru nohama
1999 Čas znovu nalezený
1993 Border Crossing
1992 Die Heiratsschwindlerin (TV film)
1989 Der blaue Mond (TV film)
1988 Land der Väter, Land der Söhne
1987 Hepčí
Herz mit Löffel (TV film)
Smaragd
1986 Rosa Luxemburg
1985 Praxis der Liebe, Die
1984 Chinese Boxes
Wanda (TV film)
1983 Melzer (TV film)
1981 Geld oder Leben (TV film)
1979 1+1=3
Landvogt von Greifensee, Der
1978 Ein unruhiges Jahr (TV film)
Martha und Laura auf See (TV film)
Tagebuch des Verführers (TV film)
1977 Der Mädchenkrieg

TV seriály

1993 Family Passions (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál) - a.z.
Wolffův revír (TV seriál)
1990 Bismarck (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1988 Siebenstein (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
Waldhaus (TV seriál)
1986 Lauter Glückspilze (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál) - a.z.
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)

Dokumentární

1999 Federmann (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace