foto

Ferran Rañé

  • nar. 13.5.1950 (70 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 What About Love
2018 Formentera Lady
2010 Filip a Leticia (TV film)
La vida empieza hoy
2007 Klaun a Führer (TV film)
2005 Zemřít v San Hilariu
2004 Podvědomí
2002 Embrujo de Shanghai, El
1999 Això s'acaba (TV film)
1997 Perdona bonita, pero Lucas me quería a mí
1996 Caso para dos, Un
1993 Bon any! (... i ara què?) (TV film)
Cómo ser infeliz y disfrutarlo
1992 Largo invierno, El
Un plaer indescriptible
1989 Amanece, que no es poco
Kdyby ti řekli, že jsem padl
Pont de Varsòvia
Rey del mambo, El
1987 Escot, L'
La veritat oculta
Qui t'estima, Babel?
Una noche en Casablanca
1984 Pà d'àngel
1983 Interior roig
Victoria! La gran aventura d'un poble
1979 La festa dels bojos
1978 La torna

TV seriály

2017 Maroko: Láska za válečných časů (TV seriál)
Solo tenemos una vida (E12)
La verdad por delante (E11)
El compromiso (E10)
další epizody (9)
2015 Merlí (TV seriál)
2010 La Riera (TV seriál)
Princesa de Éboli, La (TV seriál)
2009 Doctor Mateo (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
2002 Majoria absoluta (TV seriál)
2001 Jet Lag (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Pepe Carvalho (TV seriál)
1997 Tocao del ala (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
1993 Habitación 503 (TV seriál)
1987 Gatos en el tejado (TV seriál)
1979 Quitxalla (TV seriál)
1977 Terra d'escudella (TV seriál)
1975 Lletres catalanes (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky