foto

Joan Sabaté

  • nar. 29.9.1973 (47 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Formentera Lady
2017 El nom (TV film)
2012 Fènix 11·23
2010 Hrdinové

TV seriály

2019 Třikrát Vánoce (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2013 Polseres vermelles (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
další epizody (15)
2011 Polseres vermelles (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky