foto

Georg Staudacher

  • nar. 20.1.1965
    Wien, Rakousko
  • zem. 30.6.2007 (42 let)
    Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Ich gehöre dir (TV film)
1997 Die Schuld der Liebe
1995 Tatort - Die Freundin (TV film)
1993 Justice
1988 Einstweilen wird es Mittag oder Die Arbeitslosen von Marienthal (TV film)
1977 Die verzauberten Brüder (TV film)

TV seriály

1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
1995 Komisař Rex (TV seriál)
Stopy po krvi (S02E02)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky