foto

Arthur Browne Jr.

  • nar. 20.11.1923
    Washington, District of Columbia, USA
  • zem. 3.1.2006 (82 let)
    Paradise, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 Poznání na Planetě opic (TV film)
1967 Mejdan

TV seriály

1986 Ghostbusters (TV seriál)
1983 He-Man and the Masters of the Universe (TV seriál)
1982 The Incredible Hulk (TV seriál)
1981 Zorro mstitel (TV seriál)
1980 Tarzan/Lone Ranger Adventure Hour, The (TV seriál)
1974 Planet of the Apes (TV seriál)
1969 Hot Wheels (TV seriál)
Skyhawks (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Temple Houston (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1960 The Tall Man (TV seriál)
1959 Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 Flight (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Hawkeye and the Last of the Mohicans (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
1954 The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

1955 Fury (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky