foto

Martina Mouchot

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Der Bozen-Krimi: Zündstoff (TV film)
2019 Die Eifelpraxis - Herzenssachen (TV film)
2018 Der Wunschzettel (TV film)
Die Eifelpraxis - Aufbruch (TV film)
2015 Katie Fforde: Na vlně štěstí (TV film)
Katie Fforde: Příboj lásky (TV film)
2014 Frauen verstehen (TV film)
Katie Fforde: Druhá šance (TV film)
2012 Katie Fforde: Láska přichází v létě (TV film)
2011 Emilie Richards: Nový Zéland, nový začátek (TV film)
2009 Keine Angst (TV film)
2008 Liebe im Halteverbot (TV film)
2007 Beim nächsten Kind wird alles anders (TV film)
2006 Místo činu: Venkovská idyla (TV film)
2004 Místo činu: Pohádkový les (TV film)

TV seriály

2016 Kommissarin Heller (TV seriál)
Hitzschlag (E05)
2014 Ein Fall für TKKG (TV seriál)
2013 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Lovergirl (E18)
2012 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
In dieser Nacht (E44)
2011 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Der Stolz der Familie (E41)
2008 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Auf dünnem Eis (E34)
2007 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky