foto

Bob Ellison

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1975 Bucktown, město zločinu
1974 Julie and Jackie: How Sweet It Is (TV film)
1971 Julie and Carol at Lincoln Center (TV film)

TV seriály

1988 Dear John (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Mr. Sunshine (TV seriál)
1984 Suzanne Pleshette Is Maggie Briggs (TV seriál)
1977 Betty White Show, The (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Last Show (S07E24)
Mary's Big Party (S07E22)
Mary's Three Husbands (S07E21)
další epizody (5)
1976 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Look at Us, We're Walking (S07E13)
Ted's Temptation (S07E12)
My Son, the Genius (S07E07)
další epizody (8)
1975 Phyllis (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Ted's Tax Refund (S06E12)
Edie Gets Married (S06E01)
1974 Rhoda (TV seriál)
1972 Number 96 (TV seriál)
The Corner Bar (TV seriál)
1971 David Frost Revue, The (TV seriál)
1968 Dom DeLuise Show, The (TV seriál)
That's Life (TV seriál)

TV pořady

1977 The Richard Pryor Special? (TV pořad)
1974 Annie and the Hoods (TV pořad)
Bacharach 74 (TV pořad)
1972 ABC Comedy Hour, The (TV pořad)
The Julie Andrews Hour (TV pořad)
1967 The Kraft Music Hall (TV pořad)
The Steve Allen Comedy Hour (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

1988 Dear John (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)

TV pořady

1977 The Richard Pryor Special? (TV pořad)
1973 The Burns and Schreiber Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky