foto

Pascal Mundt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Endlich Gardasee! (TV film)
2010 Láska a jiné delikatesy (TV film)
2009 Was glücklich macht (TV film)
2008 Der Schwarzwaldhof (TV film)
Liebe im Halteverbot (TV film)
Muž po mém boku (TV film)
2007 Liebling, wir haben geerbt! (TV film)
Oh Tannenbaum (TV film)
2005 Das Zimmermädchen (TV film)
1986 Meine Socken
1983 American Postcard

TV seriály

2010 Lena - láska mého života (TV seriál)
2009 Správná dvojka (TV seriál)
Die Schöne vom Beckenrand (E41)
2008 Dědička hotelu (TV seriál)
Das Duo (TV seriál)
Echte Kerle (E16)
2006 Das Beste aus meinem Leben (TV seriál)
2005 Pod bílými plachtami (TV seriál)
Koncert na rozloučenou (E04)
2004 Die Albertis (TV seriál)
Pod bílými plachtami (TV seriál)
Kompas lásky (E03)
Plavba za štěstím (E02)
2003 Denninger - Der Mallorcakrimi (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Börsenfieber (S01E12)
2000 Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1996 Frech wie Rudi (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky