foto

Pascal Mundt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Endlich Gardasee! (TV film)
2010 Láska a jiné delikatesy (TV film)
2009 Ein starkes Team - Die Schöne vom Beckenrand (TV film)
Was glücklich macht (TV film)
2008 Das Duo - Echte Kerle (TV film)
Der Schwarzwaldhof (TV film)
Liebe im Halteverbot (TV film)
Muž po mém boku (TV film)
2007 Liebling, wir haben geerbt! (TV film)
Oh Tannenbaum (TV film)
2005 Das Zimmermädchen (TV film)
Pod bílými plachtami: Koncert na rozloučenou (TV film)
2004 Pod bílými plachtami: Kompas lásky (TV film)
Pod bílými plachtami: Plavba za štěstím (TV film)
1986 Meine Socken
1983 American Postcard

TV seriály

2010 Lena - láska mého života (TV seriál)
2008 Dědička hotelu (TV seriál)
2006 Beste aus meinem Leben, Das (TV seriál)
2004 Die Albertis (TV seriál)
Unter weissen Segeln (TV seriál)
2003 Denninger - Der Mallorcakrimi (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1996 Frech wie Rudi (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace