foto

Werner Knoedgen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Rudis Reise

TV seriály

2011 Siebenstein Mini (TV seriál)
1996 Frech wie Rudi (TV seriál) - a.z.
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1988 Siebenstein (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace