foto

Ursula Hinrichs

  • nar. 27.4.1935 (84 let)
    Apen, Oldenburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Ohnsorg Theater - Sei still, Junge (divadelní záznam)
2007 Ohnsorg Theater - Schwarze Hochzeit (divadelní záznam)
2006 Ohnsorg Theater - Die Queen von Quekenbüttel (divadelní záznam)
2004 Ohnsorg Theater - Der wahre Jakob (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Der zweite Frühling (divadelní záznam)
2003 Ohnsorg Theater - Jenny’s Rezept (divadelní záznam)
2002 Ohnsorg Theater - Lustfahrt ins Paradies (divadelní záznam)
2000 Das gestohlene Leben (TV film)
Dir zu Liebe (TV film)
Ohnsorg Theater - Der letzte Wille (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Morgen wird alles anders (divadelní záznam)
1999 Ohnsorg Theater - Plünnenball (divadelní záznam)
1998 Ohnsorg Theater - Die graue Maus (divadelní záznam)
1997 Kalte Küsse (TV film)
Ohnsorg Theater - Rommé zu dritt (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Strandräuber (divadelní záznam)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe taucht ab (TV film)
1996 Gefälschte Sommer, Der (TV film)
Ohnsorg Theater - Unsere Mutter wird ’ne Diva (divadelní záznam)
1995 Alles außer Mord - Das Kuckucksei (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe sieht rot (TV film)
1994 Ohnsorg Theater - Nebel im Paradies (divadelní záznam)
1993 Ohnsorg Theater - Glücksspiel im Pastorenhaus (divadelní záznam)
1992 Affe Gottes, Der (TV film)
Ohnsorg Theater - Pension Sünnenschein (divadelní záznam)
1986 Schlange, Herz und Pantherkopf (TV film)
1984 Mrs. Harris - Freund mit Rolls Royce (TV film)
1983 Ohnsorg Theater - Schmuggelbrüder (divadelní záznam)
1982 Ohnsorg Theater - Doktor Puust (divadelní záznam)
1981 Ohnsorg Theater - Männer sind auch nur Menschen (divadelní záznam)
1980 Ohnsorg Theater - Das Naturtalent (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Schneider Wibbel (divadelní záznam)
1979 Ohnsorg Theater - Heiratsschwindel (divadelní záznam)
1978 Ein unruhiges Jahr (TV film)
Gesche Gottfried (TV film)
1977 Ohnsorg Theater - Rum aus Jamaika (divadelní záznam)
1972 Ohnsorg Theater - Dreier-Quartett (divadelní záznam)

TV seriály

2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
1998 Die Kinder vom Alstertal (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1996 Die Ohnsorgs (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Nur eine kleine Affäre (TV seriál)
1993 Briefgeheimnis (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
Nicht von schlechten Eltern (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1991 Neues vom Süderhof (TV seriál)
Pfarrers Kinder, Müllers Vieh (TV seriál)
1989 Geschichten hinterm Deich (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1979 Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
Kümo Henriette (TV seriál)
1978 Onkel Bräsig (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace