foto

Wolfgang Riehm

  • nar. 1954
    Münster, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Alle in einem Boot
2018 The Hitman Agency
2016 Temné tajemství
2015 Atomic Eden
2013 Dědovčina
Trugschluss
2012 Sin Reaper 3D
2011 Arschkalt
2009 Pštrosí štěstí (TV film)
2008 Tatort - Auf der Sonnenseite (TV film)
2007 Taiketsu
2006 37 ohne Zwiebeln
2005 Die Diebin und der General (TV film)
Místo činu: Bez dechu (TV film)
2004 Tatort - Abschaum (TV film)
2003 Neon
2002 Baader
Pomoc, já jsem kluk!
2001 Místo činu: Hamburg - Hazard (TV film)
Our Money
1996 Smlouva - Když děti zabíjejí (TV film)
Tatort - Parteifreunde (TV film)
1991 Männer vom K3 - Auge um Auge, Die (TV film)
1989 Schulz & Schulz (TV film)

TV seriály

2018 Neben der Spur (TV seriál)
Sag, es tut dir leid (E05)
2012 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Spiel mit dem Feuer (E07)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Schmutzige Geschäfte (E31)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Sladká Laura (TV seriál)
2004 Kobra 11 (TV seriál)
Nemilosrdně (S08E09)
2003 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Tödlicher Schulweg (E22)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Opožděná pomsta (S06E06)
2001 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Unschuldsengel (E20)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Bruder Esel (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky