foto

András Tolnai

  • zem. 28.8.2007

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1998 Zimmer Feri
1997 Csinibaba
1996 Szigetvári vértanúk (TV film)
1986 Sztyepancsikovo falu és lakói (TV film)
Zojka szalonja (TV film)
1984 Élő holttest (TV film)
1983 Hungarian Dracula (TV film)
1982 Víkendszerelem (TV film)
1981 Közjáték Vichyben (TV film)
1979 Fegyverletétel (TV film)
Ingyenélők (TV film)
1975 Forduljon Psmithhez (TV film)
1970 Muž z obrazovky
Mérsékelt égöv
Okouzlující
Szép leányok, ne sírjatok!
Szép magyar komédia
Sázka na iluze
1960 Buď dobrý až do smrti

TV seriály

1977 Nero, a véres költő (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
1973 Zrínyi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)

Herecká filmografie

TV seriály

1991 Angyalbörben (TV seriál)
Computer-manőver (E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky