foto

Iginio Straffi

  • nar. 30.5.1965 (52 let)
    Gualto, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Winx club - V tajemných hlubinách
2012 Gladiátoři
2010 Winx Club: Magické dobrodružství
2007 Winx Club - Výprava do ztraceného království

TV seriály

2011 Pop pixies (TV seriál)
2009 Huntik (TV seriál)
2006 Lovci příšer (TV seriál)
2004 Winx Club (TV seriál)
1999 Tommy & Oscar (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace