foto

Klaus Poche

  • nar. 18.11.1927
    Halle (Saale), Preußen, Německá říše
  • zem. 9.1.2007 (79 let)
    Köln, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Komisařka Rosa Roth - Zúčtování (TV film)
2000 Komisařka Rosa Roth - Smrt poldy (TV film)
1996 Komisařka Rosa Roth - Ztracený život (TV film)
1995 Man(n) sucht Frau (TV film)
1994 Ich klage an (TV film)
1992 Große Fest, Das (TV film)
Sie und Er (TV film)
1991 Der Einbruch (TV film)
1988 Der Boss aus dem Westen (TV film)
1986 Die Letzte Rolle (TV film)
Junge mit dem Jeep, Der (TV film)
1985 Mamas Geburtstag (TV film)
1984 Die Platzanweiserin (TV film)
1983 Hanna von acht bis acht (TV film)
1982 Kleine Bruder, Der (TV film)
1981 Collin (TV film)
Zweite Haut, Die (TV film)
1977 Camping-Camping (TV film)
1975 Mein lieber Mann und ich (TV film)
1972 Der Mann und das Mädchen (TV film)
1971 Mein lieber Robinson
1968 Der Bürge (TV film)
1967 Die Berufung (TV film)
Die Verantwortung (TV film)
1965 Ročník 45

TV seriály

1994 Rosa Roth (TV seriál)
1970 Rottenknechte (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1978 Geschlossene Gesellschaft (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky