foto

Christopher Leitch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Posedlá zlem (TV film)
2007 Tajemný dům (TV film)
2006 Myšlenky na vraždu (TV film)
Černý vdovec (TV film)
2004 Klub zneuctěných (TV film)
2002 Vánoční návštěvník (TV film)
2001 Tři slepé myšky (TV film)
2000 Family in Crisis: The Elian Gonzales Story, A (TV film)
Nebezpečná láska (TV film)
Satanova vyšší dívčí (TV film)
1999 Show Patty Dukeové (TV film)
1998 Taxík do Kanady (TV film)
Už na tebe čekám (TV film)
1997 Děsivé sny (TV film)
Krev na koruně (TV film)
Little Girls in Pretty Boxes (TV film)
1996 A Friend's Betrayal (TV film)
1995 She Fought Alone (TV film)
1994 Vzpomínky na vraždu (TV film)
1990 Hora odvahy
1987 Školák vlkodlak 2
1979 Hitter, The
Hranice
1974 First Paintings, The

TV seriály

2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pád člověka (S09E19)
2008 Samurai Girl (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Condor (S02E02)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Teorie všeho (S08E15)
2007 'Da Kink in My Hair (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Padlé idoly (S07E17)
2006 So noTORIous (TV seriál)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Cesty do záhrobí (S07E05)
1996 Malibu Shores (TV seriál)
1994 Sokolí oko (TV seriál)
1993 Key West (TV seriál)
Missing Persons (TV seriál)
South Beach (TV seriál)
1992 Kavárna U Noční můry (TV seriál)
1991 My Life and Times (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
Flash (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Shell Game (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Misfits of Science (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky