foto

Michael O. Gallant

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2009 The Perfect Game
2002 The Junction Boys (TV film)
Ztraceni v poušti (TV film)
2001 10 Attitudes
Zlatokopové na divoké řece (TV film)
2000 The Last Dance (TV film)
1999 Prezidentova dcera (TV film)
1998 Emmino přání (TV film)
1997 Katastrofa letu č.19 (TV film)
1996 Pandořina skříňka (TV film)
Sama na lásku (TV film)
Slib daný Carolyn (TV film)
The People Next Door (TV film)
1995 Dědictví hříchu (TV film)
Nothing But the Truth (TV film)
Spi, děťátko, spi (TV film)
1994 Náhradní žena (TV film)
Návrat kybernetů (TV film)
Návrat špiona (TV film)
Zrazené děti (TV film)
1992 Msta (TV film)
Nebezpečí lásky (TV film)
1991 Pokrevní bratři (TV film)

TV seriály

1992 Human Target (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1984 Proudy lásky

Režijní filmografie

Filmy

2001 10 Attitudes

Kameramanská filmografie

Filmy

2001 10 Attitudes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky