foto

Ralf Hertwig

  • nar. 15.4.1963 (56 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Coming In
2012 Vatertage - Opa über Nacht
2011 Krokodýlové z předměstí 3
Von Mäusen und Lügen (TV film)
2008 Das Beste kommt erst (TV film)
2007 Prchající kůň
2006 Bella Block - Blackout (TV film)
2003 Ztrácej svoje mládí
2002 Der Freund von früher (TV film)
2001 Der Zimmerspringbrunnen
1997 Die Apothekerin
1994 Einer meiner ältesten Freunde

TV seriály

2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Gelobtes Land (S10E23)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Alles hat ein Ende (S10E02)
2012 Die Chefin (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)
2004 Donna Leonová (TV seriál)
Velká voda (E08)
2003 Donna Leonová (TV seriál)
Přátelé z lepší společnosti (E06)
Benátské finále (E05)
2002 Donna Leonová (TV seriál)
Nobilita (E04)
Ve věci paní Brunettiové (E03)
2000 Donna Leonová (TV seriál)
Šaráda (E02)
1994 Bella Block (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Die Apothekerin

Spisovatelská filmografie

Filmy

2000 Kalt ist der Abendhauch - kniha

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky