foto

Fabian Thaesler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Bella Block - Für immer und immer (TV film)
2012 Bella Block - Der Fahrgast und das Mädchen (TV film)
2009 Bella Block - Vorsehung (TV film)
2007 Doppelter Einsatz - Belinda No. 5 (TV film)
2006 Místo činu: Černé srdce (TV film)
2003 Ins Leben zurück (TV film)
2000 Bella Block - Am Ende der Lüge (TV film)
Der Hahn ist tot (TV film)
1997 Bella Block - Geldgier (TV film)

TV seriály

2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2002 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Rückkehr des Teufels (E03)
1994 Bella Block (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2000 Der Hahn ist tot (TV film)
1999 Bella Block - Geflüsterte Morde (TV film)
1998 Bella Block - Auf der Jagd (TV film)
1997 Bella Block - Tod eines Mädchens (TV film)

TV seriály

1994 Bella Block (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace