foto

Igor Ugarov

  • nar. 12.5.1969 (50 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nočnaja směna
Špion №1
2017 Nikomu ně govori (TV film)
Tri dňa do vesny
Troje v liftě, ně sčitaja sobaki (TV film)
2015 Kletka
2013 Žízeň

TV seriály

2019 Cypljonok žarenyj (TV seriál)
Němedlennoje reagirovanije (TV seriál)
2018 Belyj šaman (TV seriál)
Matrjoška (TV seriál)
Odna žizň na dvoich (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Iznanka pravosudija (E06)
Čjornaja polosa (E04)
Vyžžennaja zemlja (E03)
další epizody (4)
Těň (TV seriál)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Duel (E06)
Něpokornaja (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Otličnica (TV seriál)
Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
Svoi (TV seriál)
Krov s molokom (S01E04)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Vykup (S03E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pjanaja dača (S15E39)
2015 Apperkot dlja Gitlera (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
Pogoňa za prošlym (TV seriál)
Rožďonnaja zvezdoj (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Samyj bespoleznyj čelovek (S01E08)
Čuma (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
V bazach ně značitsja (S15E11)
2014 Inspektor Kuper 2 (TV seriál)
Inyje (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Něbesnyj sud. Prodolženije (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Bolšoj brat (S08E02)
Igra na čužom pole (S08E01)
2013 Komanda (TV seriál)
Něželatělnyj svidětěl (E02)
Kovboj (TV seriál)
Krasavica (TV seriál)
Krik sovy (TV seriál)
Lestnica v něbesa (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Mjortvyj gorod (S02E31)
Zadanija osoboj važnosti: Operacija "Tajfun" (TV seriál)
Čužoj (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Gruz (S02E08)
Doznavatěl (TV seriál)
Reputacija (S02E20)
2012 Katěrina 4. Drugaja žizň (TV seriál)
Otryv (TV seriál)
Predatěl (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Vystrel (S01E01)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Ljubov i baraban (S03E08)
Litějnyj (TV seriál)
Smerť za kadrom (S07E09)
2011 Split (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Russkaja ruletka (S06E04)
2010 Vojennaja razvedka (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Sovesť (S04E15)
2007 Gončije (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Finalnyj akkord (S08E18)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)

Dokumentární

2015 Něpridumannaja žizň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace