foto

Gordon Hessler

  • nar. 12.12.1930
    Berlín, Německá říše
  • zem. 19.1.2014 (83 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1991 Šogun Mayeda
1989 Propuštěn na kauci
1988 The Girl in a Swing
1987 Rage of Honor
Teror na kolech
1985 Modlitba smrti
Tales of the Haunted (TV film)
1983 Escape from El Diablo
1981 Evil Stalks This House (TV film)
1980 Secret War of Jackie's Girls, The (TV film)
1979 Tales of the Unexpected (TV film)
1978 KISS Meets the Phantom of the Park (TV film)
Puzzle (TV film)
Secrets of Three Hungry Wives (TV film)
1977 Strange Possession of Mrs. Oliver, The (TV film)
1976 Atraco en la jungla
1974 Betrayal (TV film)
Cry in the Wilderness, A (TV film)
Hitchhike! (TV film)
Skyway to Death (TV film)
1973 Embassy
Medusa
Scream, Pretty Peggy (TV film)
Zlatá Sindibádova cesta
1971 Vraždy v ulici Morgue
1970 Scream and Scream Again
Volání smrti
1969 De Sade
Last Shot You Hear, The
The Oblong Box
1965 Catacombs

TV seriály

1985 The Equalizer (TV seriál)
1981 Shannon (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Little Women (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Amy Prentiss (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)

Herecká filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace