foto

Taylor Momsen

  • nar. 26.7.1993 (24 let)
    Saint Louis, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Taylor Michel Momsen se narodila 26. července 1993 v St. Louis (Missouri) manželům Michaelovi a Colette Momsen. Začala hrát již ve třech letech, kdy dělala reklamu na Shake ‘N’ Bake. První televizní roli dostala v thrilleru ĎÁBELSKÁ HRA (1999), kde ztvárnila postavu Honey Bee Swan. Velká role ovšem přišla až o rok později. Zahrála si totiž po boku Jima Carreyho, malou Cindy Lou, ve vánoční komedii GRINCH (2000). Potom se objevila v menší roli jako Julie Moore ve válečném dramatu ÚDOLÍ STÍNU (2002), kde si zahrála i její mladší sestra Sloane.

Ve stejný rok dostala ještě dvě další příležitosti: SPY KIDS 2: OSTROV ZTRACENÝCH SNŮ (2002), kde ztvárnila Prezidentovu dceru Alexandru a O PERNÍKOVÉ CHALOUPCE, kde ztvárnila Mařenku. Od té doby se tři roky nikde neobjevila. Až v jedné epizodě TV seriálu MISCONCEPTIONS (2006). V roce 2002 Taylor nazpívala písničky “Rudolph the Red-Nosed Reindeer” a “One Small Voice” na album School’s Out! Christmas.

V roce 2006 si zahrála Samanthu ve filmu SAVING SHILOH a v roce 2007 Molly ve Walt Disney filmu SUPERPES. Aktuálně ji můžete vidět v americkém seriálu GOSSIP GIRL (2007), kde hraje Jenny Humphrey. Od června 2008, ve věku 14 let, je Taylor modelkou IMG.

Martin "marcek" Pölzer

Herecká filmografie

Filmy

2008 Spy School
2007 Paranoid Park
Superpes
2006 Kámoš 3
2002 O perníkové chaloupce
Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů
Údolí stínů
2000 Ďábelská hra
Grinch

TV seriály

2007 Super drbna (TV seriál)

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 The Pretty Reckless - Oh My God (hudební videoklip)
2014 The Pretty Reckless - Heaven Knows (hudební videoklip)
2012 My Medicine (hudební videoklip)
2010 The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2014 The Pretty Reckless - Heaven Knows (hudební videoklip)
2012 My Medicine (hudební videoklip)
2010 The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(52)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace