foto

Karl Michael Witzel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2004 Der verzauberte Otter (TV film)
2000 Einmal Himmel und retour (TV film)
1999 Fake - Die Fälschung (studentský film)
Gelbe vom Ei, Das (TV film)
1998 Weekend mit Leiche (TV film)
1997 Frühstück zu viert (TV film)

TV seriály

1999 Bella Block (TV seriál)
Geflüsterte Morde (E06)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky