foto

Matthias Thurow

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 Upstairs
2008 Zachraňte Tobyho
2001 Anwalt Abel - Salut, Abel! (TV film)
Anwalt Abel - Zuckerbrot und Peitsche (TV film)
Klaras Hochzeit (TV film)
1999 Preis der Sehnsucht, Der (TV film)
1998 Das Böse (TV film)
1997 Das Recht auf meiner Seite (TV film)
Freier Fall (TV film)
1996 Ein Mord auf dem Konto (TV film)
Tresko - Amigo Affäre (TV film)
Tresko - Im Visier der Drogenmafia (TV film)
1992 Tod der Engel (TV film)
1991 Der Deal (TV film)
1990 Velká hra
1988 Bombe, Die (TV film)

TV seriály

1999 Bella Block (TV seriál)
Geflüsterte Morde (E06)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1996 Große Freiheit (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky