foto

Fred Dalton Thompson

  • nar. 19.8.1942
    Sheffield, Alabama, Alabama, USA
  • zem. 1.11.2015 (73 let)
    Nashville, Tennessee, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 God's Not Dead 2
2015 90 minut v nebi
A Larger Life
Unlimited
2014 Pronásledovaný
2012 Last Ride, The
Sinister
2010 Secretariat
The Genesis Code
Z neoficiálních zdrojů
2007 Mé srdce pohřběte u Wounded Knee (TV film)
2005 Looking for Comedy in the Muslim World
Poslední dobrá vyhlídka
Rychlý Stripes
2004 Evel Knievel (TV film)
1994 Trable prcka Binka
1993 Barbaři za branou (TV film)
S nasazením života
Včera narození
1992 Bouřlivé srdce
Bílé písky
Day-O (TV film)
Nechci už zpátky (TV film)
Stay the Night (TV film)
Všechno byla lež (TV film)
Železný orel 3
1991 Causa Wardových
Kudrnatá holka
Let vetřelce
Mys hrůzy
Nezbytná tvrdost
1990 Bouřlivé dny
Hon na ponorku
Smrtonosná past 2
1989 Tlusťoch a Chlapeček
1988 FBI v sukních
Unholy Matrimony (TV film)
1987 Bez východiska

TV seriály

2012 Dobrá manželka (TV seriál)
Gloves Come Off (S03E18)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Zahraniční záležitost (S02E20)
2009 Polda z Marsu (TV seriál)
Prosté tajemství zprávy v nás všech (E12)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zmizelí (S07E16)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nad ránem: 2. část (S05E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útěk z domova (S07E09)
Hlad (S07E08)
Goliáš (S06E23)
další epizody (4)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
C.O.D. (S14E24)
Caviar Emptor (S14E23)
Gaijin (S14E22)
další epizody (14)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Otřes (S05E10)
Ohavnost (S05E08)
Vrozené štěstí (S05E05)
další epizody (6)
Právo a pořádek (TV seriál)
Ill-Conceived (S14E10)
Compassion (S14E09)
Embedded (S14E08)
další epizody (25)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
The Wheel (S13E09)
Asterisk (S13E08)
Open Season (S13E07)
další epizody (9)
2000 Sex ve městě (TV seriál)
Politicky korektní sex (S03E02)
1988 China Beach (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)

Dokumentární

2015 Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál) - a.z.
2013 Contrarian
2009 Vote Jesus: The Chronicles of Ken Stevenson

TV pořady

1996 This Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace