foto

Joan Rater

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Drew (TV film)
2005 Dotek hrůzy (TV film)

TV seriály

2020 Council of Dads (TV seriál)
I'm Not Fine (E02)
Pilot (E01)
2017 Doubt (TV seriál)
The Return (E13)
Then and Now (E02)
Pilot (E01)
2015 Paní ministryně (TV seriál)
Kubánská mise (S02E07)
2014 Paní ministryně (TV seriál)
Just Another Normal Day (S01E04)
Chirurgové (TV seriál)
Nikdy se k sobě nevrátíme (S10E22)
Nominační nadšení (S10E19)
Všechno zahodit (S10E15)
2013 Chirurgové (TV seriál)
Zpečetit svůj osud (S10E01)
Sladká nevědomost (S09E11)
2011 Chirurgové (TV seriál)
Volný pád (S08E01)
2010 Chirurgové (TV seriál)
Napospas živlům (S07E10)
Sebevražda nebolí (S06E18)
Práskač (S06E12)
2009 Chirurgové (TV seriál)
Přestaň se bát (S06E03)
Chirurgie hrou (S05E15)
2008 Chirurgové (TV seriál)
V půlnoční hodině (S05E09)
Doktor v hlavě (S04E14)
2007 Chirurgové (TV seriál)
Milostná romance, chemická reakce (S04E07)
Copak jsme neměli skoro všechno? (S03E25)
Přát si a doufat (S03E14)
2006 Chirurgové (TV seriál)
Ó, ta vina (S03E05)
Nemůžeme za to, koho milujeme (S02E26)
Pravda a lež (S02E14)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
The Line (E09)
Baby Boom (E05)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
2002 MDs (TV seriál)
Push, Nevada (TV seriál)

Producentská filmografie

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky