foto

Marvin Gaye

  • nar. 2.4.1939
    Washington, District of Columbia, USA
  • zem. 1.4.1984 (44 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Marvin Gaye: Greatest Hits: Live in '76 (koncert)
1971 Chróm a horká kůže
1969 Ballad of Andy Crocker, The (TV film)

Dokumentární

2018 Whitney - a.z.
2015 Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál) - a.z.
2011 Pearl Jam Twenty - a.z.
2006 Posledních 24 hodin (TV seriál) - a.z.
2005 20 to 1 (TV seriál) - a.z.
Secret Map of Hollywood, The (TV seriál) - a.z.
Soul Deep (TV seriál) - a.z.
2004 TV in Black: The First Fifty Years - a.z.
2002 Standing in the Shadows of Motown - a.z.
2001 Say It Loud: A Celebration of Black Music in America (TV seriál) - a.z.
1998 Motown 40: The Music Is Forever (TV film) - a.z.
Top Ten (TV seriál) - a.z.
1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál) - a.z.
1995 Rock & Roll (TV seriál) - a.z.
Soul Train's 25th Anniversary (TV film) - a.z.
The History of Rock 'N' Roll, Vol. 4 (TV film) - a.z.
VH1 Legends (TV seriál) - a.z.
1994 Apollo Theatre Hall of Fame (TV film) - a.z.
1990 Death In Hollywood - a.z.
1985 Ready Steady Go, Volume 2 - a.z.
1984 DTV: Rock, Rhythm & Blues - a.z.
1983 Motown 25: Yesterday, Today, Forever (TV film)
1979 Diana Ross in Concert! (koncert)
1977 Day the Music Died, The
1973 Save the Children
1964 The T.A.M.I. Show

Skladatelská filmografie

Filmy

1972 Trouble Man

Host

TV pořady

2016 Stupéfiant! (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2011 Rock Center with Brian Williams (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1994 Grammy's Greatest Moments Volume I (TV pořad)
1982 Ebony/Jet Showcase (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)
1971 Soul Train (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
Playboy After Dark (TV pořad)
1967 The Joey Bishop Show (TV pořad)
The Jonathan Winters Show (TV pořad)
1965 Hullabaloo (TV pořad)
It's What's Happening, Baby! (TV pořad)
Where the Action Is (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
Top of the Pops (TV pořad)
1963 Ready, Steady, Go! (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace