foto

Gustav Dieffenbacher

  • nar. 22.4.1902
    Winterthur, Zürich, Švýcarsko
  • zem. 9.5.1975 (73 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Gelbe Nachtigall, Die
1974 Tatort - Mord im Ministerium (TV film)
1973 Ein junger Mann aus dem Innviertel - Adolf Hitler (TV film)
1972 Letzte Werkelmann, Der
1971 Das Konzert (TV film)
Theodor Kardinal Innitzer (TV film)
1970 Passion eines Politikers (TV film)
1969 Die Geschichte der 1002. Nacht (TV film)
Traumnovelle (TV film)
1951 Schweigende Mund, Der
1948 Die Schatztruhe
Die Sonnhofbäuerin

TV seriály

1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der alte Richter (TV seriál)
1965 Donaug'schichten (TV seriál)

Divadelní záznam

1970 Die Türken kommen (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky