foto

Rafael Pražák

  • nar. 1963
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Jak ukrást Dagmaru
1997 Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
Lakomec (TV film)
1992 Dáma a smrt (TV film)
1983 Zámek Nekonečno
1982 Daleko od stromu (TV film)
1981 Nad smutnou řekou ptáci nelétají (TV film)

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Na jezeře (S02E36)
2015 Atentát (TV seriál)
Trhej (E07)
2014 První republika (TV seriál)
Eskamotér (S01E20)
2006 Místo v životě (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
1991 Velmi uvěřitelné příběhy (TV seriál)
Podržel souseda (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace