foto

Michal Holán

  • nar. 12.11.1983 (34 let)
    Slaný, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Policie Modrava (TV film)
2010 TACHO
2008 Vy nám taky, šéfe!
2007 Crash Road
Chyťte doktora
2006 Nadměrné maličkosti: Manželé roku 2006 (TV film)
2005 Všichni musí zemřít (TV film)
2003 Kameňák
Kobova garáž (TV film)
Oběti: Jiný člověk (TV film)

TV seriály

2017 Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
Hajný, který zmizel (S02E06)
další epizody (8)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
Vražedné esemesky (S01E12)
další epizody (12)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Volný pád (S01E31)
Helena (TV seriál)
Manželské rodeo (S02E05)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Zahradník má potíže (S03E57)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Rozinka (S03E32)
Mezi námi třemi (S03E31)
Vrať se! (S03E25)
další epizody (27)
2006 Místo v životě (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Kdy končí vášeň (S02E16)
Živá voda (S02E13)
Dvacet minut lásky (S02E10)
další epizody (14)
2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2017 Patrola (TV seriál)
2014 Slunce, seno, 30 LET!
2008 Lidový rok

TV pořady

2015 KinoDrill (TV pořad)
2013 Generace Y (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace