foto

Michal Holán

  • nar. 12.11.1983 (35 let)
    Slaný, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Revival - Klip života
2011 Policie Modrava (TV film)
2010 TACHO
2008 Vy nám taky, šéfe!
2007 Chyťte doktora
Crash Road
2005 Všichni musí zemřít (TV film)
2003 Kameňák
Kobova garáž (TV film)

TV seriály

2018 Štafl (TV seriál)
Stíhačky (E03)
2017 Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
Hajný, který zmizel (S02E06)
další epizody (8)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
Vražedné esemesky (S01E12)
další epizody (12)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Volný pád (S01E31)
Helena (TV seriál)
Manželské rodeo (S02E05)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Zahradník má potíže (S03E57)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Rozinka (S03E32)
Mezi námi třemi (S03E31)
Vrať se! (S03E25)
další epizody (27)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Manželé roku 2006 (S04E02)
2006 Místo v životě (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Kdy končí vášeň (S02E16)
Živá voda (S02E13)
Dvacet minut lásky (S02E10)
další epizody (14)
2005 Ulice (TV seriál)
2003 Oběti (TV seriál)
Jiný člověk (E04)

Dokumentární

2017 Patrola (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (12)
2014 Slunce, seno, 30 LET!
2008 Lidový rok

TV pořady

2018 Vrtáci při práci (TV pořad) - vyp.
2016 PeepShow (TV pořad)
2015 KinoDrill (TV pořad)
2013 Generace Y (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace