foto

Shannon Lucio

  • nar. 25.6.1980 (38 let)
    Denver, Colorado, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Shannon Lucio se narodila v roce 1980 ve znamení Lva v San Antoniu, kde také vyrůstala. Své herecké schopnosti rozvíjela na střední škole v herecké třídě. V té době měla také zájem o sport, zejména o basketbal. Po střední škole byla přijata na uznávanou hereckou universitu (University of Southern California School of Theatre), kam se také přestěhovala.

Po ukončení studia nastal zlom v její kariéře. Dostala totiž roli v seriálu THE O.C., kde si zahrála postavu Lindsay Gardnerové. Její fanoušci ji s touto postavou neustále spojují. Její hereckou kariéru však odstartovaly menší role v amerických populárních seriálech jako POHOTOVOST, STRÁŽKYNĚ ZÁKONA nebo KRIMINÁLKA MIAMI, kde se objevila vždy v jednom díle. Své zkušenosti mohla zužitkovat v roce 2005, kde dostala svojí první hlavní roli, a to ve filmu ŽRALOCI ÚTOČÍ. O rok později ztvárnila postavu Pam Jenksové v dramatu A HOUSE DIVIDED.

V roce 2007 si zahrála jednu z hlavních rolí ve filmu ZKOUŠKA Z DOSPĚLOSTI, kde hraje jednu ze čtyř nespojených maturantek, které se rozhodnout vykrást banku v den maturity. V tom samém roce se objevila ve filmu CHUŤ LÁSKY, kde si zahrála po boku Morgana Freemana. Za zmínku dále stojí americký film SVĚTLUŠKY V ZAHRADĚ z roku 2008, který měl hvězdně obsazení. Mimo jiné zde hrál Willem Dafoe či Julia Roberts. V tom samém roce si zahrála v úspěšném americkém seriálu ÚTĚK Z VĚZENÍ.

Shannon Lucio je také vášnivá sportovkyně. Ve volném čase chodí do posilovny, udržuje si fyzickou kondici běháním a miluje basketbal, který hraje už od mala. Má také svůj oblíbený basketbalový tým - San Antonio Spurs. Mezi její koníčky patří turistika, kreslení, čtení a chození po pláži. V současné době žije v Los Angels.

Michal "MikeeTheory" Křížek

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dependent's Day
2015 Dokonalý muž
2013 Pomsta a spravedlnost (TV film)
Quad
This Thing with Sarah
2012 Satellite of Love
The Tin Star (TV film)
2010 Autopilot
Numb
Swerve
2008 Say Goodnight
Světlušky v zahradě
2007 Chuť lásky
Zkouška z dospělosti
2006 A House Divided (TV film)
2005 Žraloci útočí (TV film)
2004 Starkweather

TV seriály

2018 Bylo, nebylo (TV seriál) - a.z.
Homecoming (S07E21) - a.z.
2016 Kořeny (TV seriál)
Longmire (TV seriál)
The Judas Wolf (S05E04)
American Horror Story (TV seriál)
Chapter 9 (S06E09)
Chapter 6 (S06E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Po práci (S13E17)
2015 12 opic (TV seriál)
Bosch (TV seriál)
Chapter Nine: The Magic Castle (S01E09)
Noční směna (TV seriál)
Shock to the Heart (S02E04)
2014 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Možná naposledy (S07E07)
Marná snaha (S07E05)
Roznětka (S07E03)
další epizody (4)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Girl in the Flower Dress (S01E05)
Pilot (S01E01)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Manhattan (S02E14)
Lovci duchů (TV seriál)
I'm No Angel (S09E03)
2012 Daybreak (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Oblačno, místy vraždy (S05E02)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Konečné zúčtování (E13)
Smyčka se utahuje (E12)
Lazebník a prcek (E10)
2010 Za branou (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Mě to taky bolí (S03E03)
2009 Chirurgové (TV seriál)
Sbohem (S06E02)
Pět stupňů zármutku (S06E01)
Teď, nebo nikdy (S05E24)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Dům v plamenech (S04E19)
2008 Oaks, The (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Vabank (S04E13)
Nezištný (S04E12)
Tichý boj (S04E11)
další epizody (11)
2005 O.C. (TV seriál)
The Rainy Day Women (S02E14)
The Father Knows Best (S02E13)
The Lonely Hearts Club (S02E12)
další epizody (8)
2004 O.C. (TV seriál)
The Chrismukkah That Almost Wasn't (S02E06)
The SnO.C. (S02E05)
The New Era (S02E04)
další epizody (4)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nevinná (S02E24)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Ztracená (S10E09)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2016 Roots: A History Revealed (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace