foto

Hasan Şahintürk

  • nar. 5.10.1967 (52 let)
    Izmir, Aegean Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sera
2009 Bornova Bornova
Kurtlar vadisi: Gladio
2007 Made in Europe
2006 Mavi Kuş (TV film)

TV seriály

2019 Bir Aile Hikayesi (TV seriál)
Çok Geç Değil... (S01E03)
Episode 1 (S01E01)
Vurgun (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 2 (E02)
2018 Savaşçı (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (6)
Diriliş: Ertuğrul (TV seriál)
Episode 30 (S04E30)
Episode 29 (S04E29)
Episode 28 (S04E28)
další epizody (11)
2017 Kalp Atışı (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (17)
Savaşçı (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2015 Acil Servis (TV seriál)
Hayat Mucizelere Gebe (TV seriál)
2014 Kiraz Mevsimi (TV seriál)
2013 20 Dakika (TV seriál)
Sevda Tepesi (E10)
Mihrimah Sultan Camii (E09)
Kağıthane (E08)
další epizody (6)
Güneşi Beklerken (TV seriál)
2012 Leyla ile Mecnun (TV seriál)
Tarihler Arası Yolculuk (S02E28)
2011 İnsan Aldandı (TV seriál)
2007 Arka Sıradakiler (TV seriál)
2005 Çapkın (TV seriál)
2002 Sırlar Dünyası (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2006 İşte Benim (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky