foto

Max Cullen

  • nar. 29.4.1940 (79 let)
    Wellington, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Acute Misfortune
2016 Broke
Goldstone
2013 Velký Gatsby
2009 Anyone You Want
Possession(s)
X-Men Origins: Wolverine
2008 Austrálie
2007 Prosincoví kluci
2006 Jindabyne
2005 BlackJack: In the Money (TV film)
2002 Code 2
Nugget
1999 Divoká země
1997 Líbej nebo zabij
1995 Billy's Holiday
1994 Bleskový Jack
Rough Diamonds
Spider & Rose
1993 Shotgun Wedding
1992 Garbo
Greenkeeping
Mad Bomber in Love
1990 Returning, The
Říkejte mi Brown
1989 Luigi's Ladies
1988 Boundaries of the Heart
Setkání u Krkavčí brány
Zrada (TV film)
1984 Stanley: Every Home Should Have One
1983 Midnite Spares
The Return of Captain Invincible
With Prejudice
1982 Freedom
Running on Empty
Starstruck
1981 Hoodwink
1980 Big Toys (TV film)
Hard Knocks
1979 Dimboola
Moje skvělá kariéra
Rozzlobená jednotka
1978 Cass (TV film)
Modrá ploutev
1977 Summerfield
1975 Sunday Too Far Away
They Don't Clap Losers (TV film)
1974 The Hotline (TV film)
1972 The Office Picnic
1971 Stockade
Where Dead Men Lie
1969 You Can't See 'round Corners
1966 Nightwait

TV seriály

2016 Tajné město (TV seriál)
2014 Devil's Playground (TV seriál)
Old School (TV seriál)
2010 Rake (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
2004 Love My Way (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
Kdo, co krade (S01E14)
1998 All Saints (TV seriál)
Kings in Grass Castles (TV seriál)
1997 Frontier (TV seriál)
1994 Damnation of Harvey McHugh, The (TV seriál)
1991 Boys from the Bush (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
Grim Pickings (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)
1987 Vietnam (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1985 The Flying Doctors (TV seriál)
1984 Bodyline (TV seriál)
Cowra Breakout, The (TV seriál)
Last Bastion, The (TV seriál)
1983 Kings (TV seriál)
Scales of Justice (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
Cornflakes for Tea (TV seriál)
1980 Kingswood Country (TV seriál)
Secret Valley (TV seriál)
Timeless Land, The (TV seriál)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
Mladý Ramsay (TV seriál)
1976 Bluey (TV seriál)
Luke's Kingdom (TV seriál)
1975 Scattergood: Friend of All (TV seriál)
Shannon's Mob (TV seriál)
1974 Silent Number (TV seriál)
Zlatá horečka (TV seriál)
1973 Evil Touch, The (TV seriál)
1972 Boney (TV seriál)
Number 96 (TV seriál)
1971 Dead Men Running (TV seriál)
Matlock Police (TV seriál)
Spyforce (TV seriál)
The Comedy Game (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
The Link Men (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1968 Skippy (TV seriál)
Woobinda, Animal Doctor (TV seriál)
1967 Contrabandits (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Dokumentární

2006 Looking Back at Hoodwink - a.z.
2004 Starstruck: Screenwriter Reflects - a.z.
1993 Brian Syron: Archive Series

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky