foto

Günther Haenel

  • nar. 1.5.1898
    Dresden, Sachsen, Německá říše
  • zem. 5.3.1996 (97 let)
    Baden, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jedermann Remixed (TV film) - a.z.
1972 Der Tod des Ministers (TV film)
Letzte Werkelmann, Der
Zur schönen Aussicht (TV film)
1971 Chopin-Express (TV film)
Sankt Peters Regenschirm (TV film)
1970 Der Tag des Krähenflügels (TV film)
Mit sich allein (TV film)
1969 Der Bürger als Edelmann (TV film)
Die Enthüllung (TV film)
Die Moritat vom Räuberhauptmann Johann Georg Grasel (TV film)
1965 Dem Himmel näher (TV film)
Kabale und Liebe (TV film)
Nachfolger, Der (TV film)
1964 Heinrich VI (TV film)
Nathan der Weise (TV film)
Wetterleuchten (TV film)
1963 Der Bockerer (TV film)
Elektra (TV film)
Zázračná záchrana bílých hřebců
1962 Kaiser Joseph und die Bahnwärterstochter (TV film)
1961 Die Jakobsleiter (TV film)
Donadieu (TV film)
Urfaust (TV film)
1960 Das Kreuz (TV film)
1959 Der Fall Pinedus (TV film)
1958 Jedermann (TV film)
1953 Die Regimentstochter

TV seriály

1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1970 Der Kurier der Kaiserin (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.

Divadelní záznam

1966 Auktion bei Gwendolyn (divadelní záznam)
1964 Ein Volksfeind (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky