foto

Rolf Paulerberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1998 König auf Mallorca (TV film)
1997 Letzte Rettung, Die (TV film)
1996 Schlag 12 (TV film)
1995 Knallhart daneben (TV film)
Sau sticht (TV film)
1994 Anwalt Abel - Ihr letzter Wille gilt (TV film)
Anwalt Abel - Rufmord (TV film)
Halali oder Der Schuß ins Brötchen
1993 Anwalt Abel - Sprecht mir diesen Mörder frei (TV film)
Familienehre (TV film)
Rivalové v lásce (TV film)
1992 Anwalt Abel - Kaltes Gold (TV film)
Der Struppi ist weg
1991 Anwalt Abel - Reiche Kunden killt man nicht (TV film)
1990 Wahnsinnsehe, Eine (TV film)
1988 Anwalt Abel - Der Dienstagsmann (TV film)
1985 250.000 Mücken im Pappkarton (TV film)
1984 Rambo Zambo (TV film)
Sohn des Bullen, Der
1983 Buddik, Die (TV film)
Der Tunnel (TV film)
Hauptsache: Leben... (TV film)
1981 Gerechten, Die (TV film)
1979 Die Geisterbehörde (TV film)
Kümmert euch nicht um Sokrates (TV film)
1978 Rosi (TV film)
1973 Mein Onkel Benjamin (TV film)

TV seriály

1999 Správná dvojka (TV seriál)
Braunauge (E13)
1994 Zwei Brüder (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1986 Wanderjahre (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

TV pořady

1964 Vorsicht, Falle! - Nepper, Schlepper, Bauernfänger (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky