foto

Natalja Šamina

  • nar. 28.7.1975 (44 let)
    Seymchan, Magadanskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Zamok
2014 Process
2007 Ljubov pod nadzorom (TV film)

TV seriály

2019 Uslovnyj ment (TV seriál)
2017 Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 13 (E13)
2016 Šaman (TV seriál)
Vykup (S03E04)
2015 Inspektor Kuper (TV seriál)
Bitva za "Arsenal" (S02E15)
Dělo česti (S02E14)
Zvonok (S02E13)
další epizody (12)
2014 Mažor (TV seriál)
2012 Chvost (TV seriál)
V žarkich objaťjach (E18)
2011 PPS (TV seriál)
Ně v děňgach sčastě (S01E20)
Stranstvija Sindbada (TV seriál)
2007 Gončije (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Sljozy drakona (S03E13)
2006 Vyzov (TV seriál)
Žertva (S02E03)
2005 Bratva (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (7)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Zakon džunglej (S02E02)
2002 Tajny sledstvija (TV seriál)
Rol žertvy (S02E05)
2001 Niro Vulf i Arči Gudvin (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky