foto

Rudolf Gregor Knabl

  • nar. 11.4.1951 (69 let)
    München, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2006 Mozart - Ich hätte München Ehre gemacht (TV film)
2005 Zeit der Fische (TV film)
2002 Hinterlassenschaften (TV film)
1995 Inzest - Ein Fall für Sina Teufel (TV film)
1994 Polizeiruf 110 - Gespenster (TV film)
1988 Anwalt Abel - Der Dienstagsmann (TV film)
1987 Triumph der Gerechten
1985 Tatort - Schicki-Micki (TV film)

TV seriály

1998 Mordkommission (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1984 Der eiserne Weg (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky