foto

İpek Değer

  • nar. 28.2.1976 (43 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Bahar İsyancıdır
2008 Peri tozu
2005 Yolculuk (TV film)
2003 Crude
2001 Agent z Hong Kongu

TV seriály

2007 Korkusuzlar (TV seriál)
2006 Doktorlar (TV seriál)
2005 Nefes Nefese (TV seriál)
2003 Kampüsistan (TV seriál)
2001 Bizim Otel (TV seriál)
1999 Ayrılsak da Beraberiz (TV seriál)
1998 İkinci Bahar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace