foto

Byron Mabe

  • nar. 10.4.1932
    Virginia, USA
  • zem. 13.5.2018 (86 let)
    Orlando, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 The Hunted Lady (TV film)
1976 Hollywood Man
Velká loupež ve firmě Brinks (TV film)
1974 Madam Sundance (TV film)
Odio a mi cuerpo
Talón de Aquiles, El
1973 Outrage (TV film)
Trpasličí gang
1972 Doberman Gang, The
1967 She Freak
1965 Beast That Killed Women, The
Censored - a.z.
Confessions of a Bad Girl
The Defilers
1963 1,000 Shapes of a Female
She Should Have Stayed in Bed

TV seriály

1988 Superboy (TV seriál)
1976 Most Wanted (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
Alethea (S01E11)
1972 Banacek (TV seriál)
Search (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky