foto

Jerry Rush

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Masakr na svatého Valentýna
1966 Penelope
1965 Do Not Disturb
Drahá Brigitto
Dívka ze Západu
Two on a Guillotine
1964 Looking for Love
My Fair Lady
1963 FBI Code 98
Ošklivý Američan
The Prize
1962 Kouzlo norkové kožešiny
1961 Flower Drum Song
1960 Seven Thieves
1959 Never Steal Anything Small
The Blue Angel
1957 Hedvábné punčochy
My Man Godfrey
1951 Excuse My Dust
1950 Nancy Goes to Rio
1947 Mr. District Attorney
1945 River Gang
1943 Nearly Eighteen
1942 A Yank at Eton

TV seriály

1970 McCloud (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Diplomat's Daughter (S01E02)
I Spy (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky